Bemutatkozás

Cégünk az „okos mérés” ún. smart-metering ipari technológia fejlesztésével, annak kiterjesztésével és a mérési adatok feldolgozásával foglalkozik, illetve kifejezetten a SMART piaci területre építi tevékenységét.

Az „okos mérés”számunkra energetikai és közmű rendszerek (víz, gáz, elektromos és hőmennyiség fogyasztók) hálózati adatainak mérését, a mérési adatok feldolgozását, és a mért adatok elemzésén alapulva központi szabályozását (beavatkozás) jelenti, illetve ezek által az energetikai hálózatok optimalizálását. A fejlesztett rendszerünk gyártótól függetlenül képes mérőket integrálni, és az egyedi hardver elemek – aktuátor, adatkoncetrátor, LTE/CDMA modem – segítségével szinte minden mérőt vezérelni is.

A rendszerünk fogyasztói száma nem korlátozott , egy társasház,  gyárüzem, kerület, városrész, város, régió minden fogyasztóját beköthetjük, és irányíthatjuk úgy, hogy a lehető legjobban energia- és költséghatékony legyen. A SMART elvet követve, interfészeket fejlesztettünk annak érdekében, hogy akár integrált SMART City – közlekedésszervezés, utastájékoztatás, eTicketing, eCard, eLighting, Smart Road Lighting, Smart Parking – megoldást is szállítani tudjunk.A felsorolt megoldásokhoz magyar és külföldi partnereink termékeit integráljuk.

További tervünk, hogy a SMART elvet követve kilépünk a településekről, és SMART RURAL – infrastruktúra, hulladékgazdálkodás - és SMART AgrIculture – termőföld nyilvántartás, gazdálkodás támogatás, termőföld, erdő menedzsment - termékcsaládot készítsünk el.